Με δυό λέξεις: Content Marketing

 Με μια φράση: Ενισχύουμε τη φήμη σας (και σταδιακά τη δουλειά σας) χωρίς την απωθητική προωθητική διαδικασία που προσπαθεί πιεστικά να «πουλήσει».

 Όλοι αγαπάμε τις καλές ιστορίες αλλά επίσης ξέρουμε πως οι πρωτότυπες και αξιομνημόνευτες ιστορίες είναι δυσεύρετες. Εδώ αρχίζει η δική μας δουλειά.

  Βλέπουμε πολλές φορές στην εμπορική επικοινωνία, μάρκες που συνηθίζουν να φωνάζουν. Άλλες που χορεύουν και τραγουδάνε, ενώ κάποιες άλλες προτιμούν να μας ψιθυρίζουν. Μερικές φορές γίνονται και τα τρία μαζί. Αυτό όμως που μετράει τελικά, δεν είναι η γλώσσα που χρησιμοποιούν αλλά το τι λένε. Συχνά και το πόσο σχετικές είναι με εμάς, πόσα γνωρίζουμε γι αυτές.

  Εμείς φροντίζουμε να δημιουργήσουμε ένα αφήγημα με μεγαλύτερη επίδραση και το κάνουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Μέσω των σωστών καναλιών επικοινωνίας (κοινωνικά Μέσα, blogs, προσεκτικά σχεδιασμένα newsletters κλπ) ενώ φροντίζουμε να δημιουργήσουμε και τη σχετική διάδραση με το κοινό. Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σταδιακά στην πιστότητα του κοινού σας και βαθμιαία στην αύξηση των πωλήσεών σας.

Οι υπηρεσίες μας

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Αυτό που κάνει σήμερα τη μεγάλη διαφορά είναι το πρωτότυπο, ενδιαφέρον, συναρπαστικό αφήγημα που διεκδικεί το δικό του κοινό μέσω της υψηλής του αξίας και απαντά στις ερωτήσεις των πελατών σας σε κάθε τους βήμα προς την τελική αγοραστική τους απόφαση.

Λειτουργούμε σε όλο το εύρος του φάσματος marketing. Από χορηγούμενα άρθρα και περιεχόμενο, μέχρι κείμενα που αναπτύσσουν τη γνώση για τον κλάδο σας χωρίς να αναφέρουν μάρκα ώστε να μην θεωρούνται «διαφημιστικά».

Και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συνδυάζει τα παραπάνω.

Native Advertising

Η «εγγενής διαφήμιση» είναι άρθρα, κείμενα, βίντεο ή άλλο υλικό που δεν «περνάνε» υποχρεωτικά προωθητικά μηνύματα και είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο ύφος και το στυλ του εκάστοτε μέσου.

Οι περισσότεροι αδιαφορούν για τα (πολλά) διαφημιστικά μηνύματα και τα προσπερνούν πλέον εύκολα και απλά (με τα εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί), αλλά λίγοι μπορούν να προσπεράσουν ένα πραγματικά συναρπαστικό άρθρο.

Infographics

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και ειδικά για τα «νεανικά κοινά» (milenials ή Gen Y) που και δε βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό το να αποτυπώσουν αριθμούς, μεγέθη ή δεδομένα, αλλά και που δικαιολογημένα έχουν αναπτύξει κάποια διάσπαση προσοχής.

Με τα infographics γίνεται πλέον πολύ πιο εύκολο να μεταδοθούν έννοιες που περιλαμβάνουν δεδομένα και να γίνουν εύληπτες και κατανοητές οι παρουσιάσεις.

Βίντεο

Το βίντεο είναι το ανερχόμενο αστέρι της επικοινωνίας. Αποτελεί άλλωστε το 80% των δεδομένων που διακινούνται στο internet.

Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα είναι πλέον βελτιστοποιημένα ώστε να φιλοξενούν βίντεο από χρήστες ή από άλλα Media.

Δημιουργούμε για εσάς κάθε είδους περιεχόμενο, από σύντομα και απλά για εύκολη χρήση στα social media, μέχρι υψηλής αξίας εταιρικά βίντεο.

Search Engine Optimization

Είμαστε στη χρυσή εποχή του SEO και της οργανικής διασυνδεσιμότητας στο Internet. Είτε η συζήτηση γίνεται για blogs, για social media, είτε για βίντεο, φωτογραφίες και γραφικά.

Ο συνδυασμός αυτός, μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο που θα ενισχύσει τη φήμη της μάρκας σας και θα φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα.

Φροντίζουμε ώστε όλο αυτό το περιεχόμενο να δημοσιεύεται και να προωθείται μέσω των διαθέσιμων -και σχετικών πάντα- Μέσων.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Σήμερα στα social media κινούνται πάνω από 2 δις χρήστες που περιμένουν να συζητήσουν πάνω σ’ αυτά που έχετε να πείτε.

Διότι όλοι θέλουμε να μοιραζόμαστε ενδιαφέρουσες ιστορίες που μας αφορούν και η διάδραση με το κοινό, είναι σχεδόν τέχνη.

Digital Marketing

Δουλεύουμε με μια ομάδα νέων επαγγελματιών με βαθειά εξειδίκευση σε ψηφιακές τεχνολογίες. Έχουμε πλήρη γνώση των δυνατοτήτων που παρέχει το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του και χειριζόμαστε τους στόχους και την επένδυση των πελατών μας με την προσοχή που τους αξίζει.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να συνδεθούν με τους καταναλωτές με ψηφιακές λύσεις που καθοδηγούνται από δεδομένα και μετρήσεις. Αναζητούμε τις καλύτερες προσεγγίσεις για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος.

Από την στρατηγική για ψηφιακή επικοινωνία μέχρι τη δημιουργία περιεχομένου, το σχεδιασμό Web Sites και εφαρμογών, εστιάζουμε σε μια άρτια αποδοτική επικοινωνία με το καλύτερο ROI.